Warning: Declaration of W3TC\DbCache_Wpdb::prepare($query, $args) should be compatible with wpdb::prepare($query, ...$args) in /data/a/6/a61a4c52-6875-4c26-9d14-071c6b565a34/travelissimo.sk/web/wp-content/plugins/w3-total-cache/DbCache_Wpdb.php on line 8
Recenzia: Raňajkáreň Rozprávka - travelissimo.sk

travelissimo.sk

Recenzia: Raňajkáreň Rozprávka

Kosice ranajkaren rozpravka

Premýšľate, kam sa vybrať na raňajky v Košiciach. Naším tipom je Raňajkáreň Rozprávka. Malé útulné bistro, ktoré vám ponúkne neopakovateľný gastronomický zážitok. A nielen ten. Slečnám, ktoré vám jedlo pripravujú, vidíte spoza pultu na ruky, keď vám je málo, môžete sa dotlačiť domácimi koláčmi a splnia vám to, čo vám vidia na očiach. A v centre Košíc!

Kde nájdete Raňajkáreň Rozprávka?

Hrnčiarska 17, Košice

TravelissimoTip: Pokojne sa straťte, zablúďte, pomotajte sa a vráťte sa. Hrnčiarska ulica je jedna z najkrajších ulíc, aké som kedy videla. V čase našej návštevy bola Raňajkáreň vyzdobená pohármi s čajovými kahancami a vyzeralo to takto podmanivo.

Košice
Nádherný porcelán dotváral atmosféru

Čo mi chutilo

Všetko. Bez výhrad. Milé prostredie, v ktorom sa cítite ako doma, krásne šijacie stroje namiesto klasických IKEA bistro-setov, dekorácie v podobe vintage foriem na bábovku, ktoré som chcela ukradnúť, príjemná obsluha, ktorá nám ochotne poradila a v neposlednom rade poctivá kuchyňa s čerstvým chrumkavým chlebom, domácimi vajcami a prvotriednymi surovinami.

Čo mi nechutilo

Ja fakt neviem. Ešte aj toalety boli vizuálnym zážitkom.

Zaplatíte: €€

Tak akurát. Dokonca by som v pohode dala aj viac. Minimálne za moju praženicu.

Košice
Čokoládový koláč chutil úžasne

Hodnotenie: 10/10

Som raňajkofil. Raňajky sú pre mňa základ dňa, dávam si aj dva chody a keď môžem, stolujem aj hodinu. To, čo sa odohralo v Raňajkárni, bola naozaj rozprávka. Dostali sme presne to, čo sme si objednali a chutilo to presne tak, ako sme si predstavovali. Koláče možno o kúsok lepšie. Objednali sme si praženicu na masle s cibuľkou, šunkové toasty, Tomáš mal quesadilu so špenátom a ešte sme ochutnali čokoládový a kokosový koláč, na ktorý potrebujem naozaj súrne recept. Espresso bolo tiež fantastické. Takéto ráno robí deň!

Košice
Ktovie, ako ich zapaľujú
Košice
Na Hrnčiarskej ulic nájdete Raňajkáreň Rozprávku.
Zuzana

Zuzana

Som idealistka, ktorá verí, že všetko je možné, príležitostná hedonistka, čo nenávidí ranné vstávanie, no východ Slnka miluje a nerváčka s talianskou povahou. Nemám rada sladké reči, ale sladké činy hej, najmä tie pri sporáku. Vo voľnom čase sa venujem životu.

More Posts - Website - Facebook

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *